Author Topic: Nov 3rd-4th, 2019 - Portomaso Casino, MALTA - Maltese Championship  (Read 560 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

IrishTom

  • Administrator
  • Platinum Member
  • *****
  • Posts: 3055
Nov 3rd-4th, 2019 - Portomaso Casino, MALTA - Maltese Championship
« on: September 10, 2019, 12:33:03 PM »


APAT are delighted to return for a second visit to Malta, the largest of 3 islands that form the Maltese archipelago that lies virtually at the centre of the Mediterranean, with superb sunny weather, attractive beaches, a thriving nightlife and 7,000 years of intriguing history. 

The Maltese Amateur Poker Championship forms part of The Malta Poker Festival 2019 which runs from October 30th to November 4th at The Portomaso Casino, and the MPF Main Event carries a €500,000 Guarantee and in addition to APAT, is supported by numerous events throughout, including The Hendon Mob Championship.

The Maltese Amateur Poker Championship will play as follows:             
                 
Sun 3rd Nov 2019

14:30 APAT Maltese Amateur Poker Championship (NLHE) €100+€20 Day 1   
   
Mon 4th Nov 2019

12:30 APAT Maltese Amateur Poker Championship Day 2

The full Maltese Poker Festival schedule can be found HERE

APAT Structure

(40k stack, 40 min levels, 20 mins HU)

         LEVEL      SMALL      BIG      ANTE         
                                    
   14:30      1      100      100               
   15:10      2      100      200               
   15:50      3      100      200      200         
   16:30                              20 min break   
   16:50      4      200      400      400         
   17:30      5      300      600      600         
   18:10      6      400      800      800         
   18:50                              40 min Dinner   
   19:30      7      500      1000      1000         
   20:10      8      600      1200      1200         
   20:50      9      800      1600      1600      Chip-up 100/500   
   21:30                              20 min break   
   21:50      10      1000      2000      2000      End of Late Reg at start of L10   
   22:30      11      1000      3000      3000         
   23:10      12      2000      4000      4000      End of Day 1 (23:50)   
                                    
   12:30      13      2000      5000      5000         
   13:10      14      3000      6000      6000         
   13:50      15      4000      8000      8000         
   14:30                              20 min break   
   14:50      16      5000      10000      10000         
   15:30      17      6000      12000      12000         
   16:10      18      8000      16000      16000      Chip-up 1000   
   16:50                              40 min Dinner   
   17:30      19      10000      20000      20000         
   18:10      20      15000      30000      30000         
   18:50      21      20000      40000      40000         
   19:30                              10 min break   
   19:40      22      30000      60000      60000         
   20:20      23      40000      80000      80000         
   21:00      24      60000      120000      120000         
   21:40                              10 min break   
   21:50      25      80000      160000      160000         
   22:30      26      100000      200000      200000         
   23:10      27      150000      300000      300000      (estimated completion)   
         28      200000      400000      400000         
         29      250000      500000      500000         
         30      300000      600000      600000         

(40k stack, 40 min levels, 20 mins HU)
                       
« Last Edit: October 21, 2019, 14:47:07 PM by IrishTom »
Facebook: Tom Brady (Plymouth)
Twitter: TomBradyLPPL